Malzemeler
:
100 gr yağsız kıyma
7-8 dal brokoli
1 küçük boy soğan
250 gr balkabağı
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
3-4 diş sarımsak
1 küçük boy soğan
250 gr balkabağı
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
3-4 diş sarımsak
Yapılışı:
Soğan,
sarımsak, balkabağı ve brokoli ufak ufak doğranarak buharda haşlanır, pişmiş kıyma ve zeytin yağınıda üzerine ilave
ettikten sonra afiyetle göbişlerimiz doyar.
Vereceğiniz tüm besinler için alerji olması riskine karşı; Besinleri verdikten sonra 3 gün bekleyin. İlk kez yedireceğiniz tüm besinleri mutlaka doktorunuzla görüşerek verin.
Dikkat edilmesi gerekenler:
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder