15 Haziran 2015 Pazartesi

KABAK ÇORBASI

Malzemeler:

1 tane kabak
1 tane havuç
2 yaprak fesleğen
2 sap dereotu
1 talı kaşığı tereyağı
et yada tavuk suyu




Yapılışı:

Sebzeleri küçük küçük doğrayıp et suyuyla beraber haşlıyoruz.
(Bebeğinizin ayına göre rondodan da geçirebilirsiniz. Ben kızım taneli yemeye alışşın diye her zaman doğradım.)
Sebzeler yumuşadıktan sonra dereotu ve fesleğenleri incecik kıyıp üzerine ekliyoruz. 2-3 dakika daha kaynatıp kapatıyoruz. Sonrada yağını ekliyoruz. Servise Hazır.


Dikkat edilmesi gerekenler:


Vereceğiniz tüm besinler için alerji olması riskine karşı; Besinleri verdikten sonra 3 gün bekleyin. İlk kez yedireceğiniz tüm besinleri mutlaka doktorunuzla görüşerek verin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder