Malzemeler:
1 küçük yumru kereviz
1 ufak patates
Tavuk göğsü ya da et (yağsız olması daha iyi)
1 tatlı kaşığı şehriye
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Tavuk ya da et daha zor pişeceğinden önce eti/tavuğu
tel tel ayrılana kadar haşlıyoruz. Piştikten sonra tel tel ayırıyoruz. Parçaladığımız
tavukları ya da eti şehriyelerle beraber pişene kadar haşlıyoruz. Piştikten sonra
üzerine yağı döküyoruz.
Dikkat edilmesi gerekenler:
Vereceğiniz tüm besinler için
alerji olması riskine karşı; Besinleri verdikten sonra 3 gün bekleyin. İlk kez
yedireceğiniz tüm besinleri mutlaka doktorunuzla görüşerek verin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder