15 Haziran 2015 Pazartesi

KEREVİZ ÇORBASI (ETLİ – TAVUKLU)

 
Malzemeler:

1 küçük yumru kereviz
1 ufak patates
Tavuk göğsü ya da et (yağsız olması daha iyi)
1 tatlı kaşığı şehriye
1 tatlı kaşığı zeytinyağı




Yapılışı:

Tavuk ya da et daha zor pişeceğinden önce eti/tavuğu tel tel ayrılana kadar haşlıyoruz. Piştikten sonra tel tel ayırıyoruz. Parçaladığımız tavukları ya da eti şehriyelerle beraber pişene kadar haşlıyoruz. Piştikten sonra üzerine yağı döküyoruz.

Dikkat edilmesi gerekenler:


Vereceğiniz tüm besinler için alerji olması riskine karşı; Besinleri verdikten sonra 3 gün bekleyin. İlk kez yedireceğiniz tüm besinleri mutlaka doktorunuzla görüşerek verin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder